NL | EN

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

  Catalogus update 2015.02-02-2015

  We hebben de catalogus geupdate en voor u beschikbaar als pdf download. In het kort een overzicht van alle nieuwe armaturen en aanpassingen:

  • Nieuw in de collectie: De Dart een richtbare grondspot met als basis de Cube. 
  • Evo round en Evo square zijn compleet vernieuwd. Nu met gehard glas, IP68 en betrouwbare Luxeon A 2700K warm white led.
  • Cube up en Cube side zijn nu ook leverbaar zwart geanodiseerd.
  • De Dino-terrace is uit de collectie.
  • Warm grijs is nu een standaard kleur geworden en de Cube xl, Bent, Bent wall, Tower en Pole armaturen zijn nu ook in warm grijs te bestellen.
  • De Cube xl ceiling en Tower LA armaturen worden voorzien van een Luxeon M led en de triple lens is vervangen voor een lens van Ledl. Dit levert een mooier lichtbeeld op en een hogere licht output!
  • De groundpike B geschikt voor de Tower hebben we vervangen voor de degelijk uit 3mm RVS plaat gemaakte groundspike E.
  • Ook voor de Dino path hebben we nu een degelijke grondvoet beschikbaarde groundspike C.

   

  Catalogus update 2015

   

  Warm grijs!31-01-2015

  Warm grijs is als standaard kleur aan het assortiment toegevoegd. Dit betekend dat nu naast de Ray de volgende armaturen in warm grijs verkrijgbaar zijn:

  • Cube xl
  • Cube xl duo
  • Cube xl ceiling
  • Tower 12cm
  • Tower 40cm
  • Bent ZZ
  • Bent Ho!
  • Bent wall
  • Pole

  Fotometrische gegevens.09-12-2014

  PROEF DE TUIN!10-05-2014

  Verbeter uw lichtadvies tijdens Proef de tuin!

  Goed lichtadvies valt of staat met kennis: wat zijn de mogelijkheden en (licht)effecten van verschillende armaturen? Bij licht geldt als bij niets anders: je moet het gezien hebben, want alleen in de praktijk zijn de effecten helder en kunt u de boodschap verder vertellen. 
  Daarom nodigen we u van harte uit voor onze presentatie Proef de tuin! Met een drankje erbij vertellen we in informele sfeer over de laatste ontwikkelingen en kunt u onze verschillende armaturen ervaren. Het leuke: u kunt zélf in onze proeftuin experimenteren, zodat u nog beter uw klanten kunt adviseren over slimme oplossingen. Wij kijken uit naar uw komst.

  De voordelen

  • Presentatie van alle Dexter armaturen.
  • U krijgt de nieuwste Dexter catalogus mee.
  • Zelf aan de slag met uw verlichtingsplan.
  • Informele sfeer met een drankje.


  Deelname is gratis, meld u nu hier aan!


  Waar en wanneer?

  Deze presentaties zijn in 2014 gehouden. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten. Meld u aan voor onze nieuwsbrief! 

  Dexter kiest voor kleur!12-10-2013

  De Tower en de Cube xl serie zijn nu in vier kleuren leverbaar!
  Blank geanodiseerd blijft de standaard maar de collectie is uitgebreid met een poedercoating variant. Met als standaard kleuren mat wit, mat oxide  en mat zwart. De poedercoat laag is een duurzame polyester poedercoating geschikt voor buitenengebruik.
  Voor projectmatige toepassingen kunnen wij deze armaturen in iedere gewenste kleur leveren. 

  Nieuw in de collectie de Eye en de Eye focus!12-10-2013

   

  Light and Building 2014.10-10-2013

  We kindly invite you to visit our stand in Hall 5.1 no. A15. This year we will present three new LED luminaires.

  Aan tafel met Dexter.11-01-2013

  De basis van een goed lichtadvies is een goede kennis van de mogelijkheden en het lichteffect van de armaturen. Daarom willen wij u graag uitnodigen Aan Tafel: Een tafel gedekt met alle armaturen van Dexter om mee te spelen.
  Onder het genot van een drankje informeren wij u over de laatste ontwikkelingen en maakt u kennis met onze nieuwe armaturen. U kunt onze verlichting uitproberen en het lichteffect ervan proeven. Middels deze presentatie willen wij u graag helpen nog beter advies te kunnen geven aan uw klanten.
  Deze presentatie houden wij in samenwerking met HOOGSPOOR Design Light, DACKS en Extra Vert.

  Wij kijken uit naar uw komst.


  Deelname is gratis, meld u nu hier aan!


   Wat kunt u verwachten?

  • Bubbels
  • Informatie over alle armaturen.
  • Tafel met alle Dexter armaturen om mee te spelen.
  • De gelegenheid om vragen te stellen aan ontwerpers Bas Duterloo en Peter Tan.

  Waar en Wanneer?

  Deze presentaties zijn in 2013 gehouden. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten. Meld u aan voor onze nieuwsbrief! 

  De Bent serie in [inst]ALLICHT.11-12-2012

  Bent serie leverbaar02-10-2012

   De nieuwe serie armaturen Bent is nu leverbaar. De padverlichter Bent zzz..., zachte straler Bent ho! en Bent wall is standaard leverbaar in wit en bruin.


  Het nieuwste project van Chainlight.28-09-2012

  De nieuwe catalogus 2012 is uit.03-05-2012

  Ontdek de nieuwe collectie en download hier de catalogus 2012 (pdf 3,5 Mb) of vraag deze aan per mail.

  Light and Building 2012.12-04-2012

  Volgend op de succesvolle deelname in 2010 presenteren wij ons ook dit jaar op de Light and Building te Frankfurt. Als primeur zullen wij hier drie nieuwe LED armaturen presenteren. We nodigen u van harte uit onze stand te bezoeken.

  De Light and Building 2012 wordt gehouden van 15 t/m 20 April. U kunt ons vinden in Hal 5.1 stand A81.

  Stand 2010
  Stand Light and Building 2010


   

  24 Volt systeem.11-11-2011

  Het professioneel aansluiten van armaturen is nu eenvoudig met het 24 Volt systeem van Dexter outdoor lighting. Sluit alle armaturen aan op één krachtige voeding, dit is veilig, eenvoudig en bovendien voordelig.
   


   

  Nieuwe armaturen.09-11-2011

  Met trots presenteert Dexter de nieuwe armaturen: 

  • De Tower, nu ook uitgevoerd in een hoogte van 12cm. Te gebruiken als wandarmaturen, spot aan het dak of richtspot op een terras.
  • De Cube xl hi-power, uitgevoerd met een krachtige 10W luxeon powerled en verkrijgbaar met maar liefst 3 verschillende lenzen.
  • De Evo, Luna en Juno.  Professionele grondspots verkrijgbaar in een vierkante of ronde variant met krachtige Power LEDs.

  Bekijk alle nieuwe armaturen.

    


   

  Nieuw! De Cube xl tower, u bepaalt de richting.04-04-2011

  Op verzoek van Francien van Dessel van Intratuin Groenprojecten, ontwikkelde Dexter outdoor lighting de Cube xl tower. Deze elegante armatuur richt u op uw mooiste objecten. Perfect geschikt voor het uitlichten van bomen, kunstvoorwerpen en gevels. Cube xl tower is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en is -uiteraard- weersbestendig. De richtspot is voorzien van een krachtige 3x2 Watt Led-module in warm wit. 
  Bekijk de specificaties van de Cube xl tower op de website.

   


   

  Dexter outdoor lighting ook in de Franse bladen.02-04-2011

  Ook in Frankrijk wordt Dexter outdoor lighting opgemerkt. Het magazine 'extérieurs design' richt zich helemaal op de kunst van het leven in de tuin. Van het decor tot de keuze van tuinmeubilair, alles is op elkaar afgestemd om een nieuwe leefruimte te creëren. Het artikel over buitenverlichting besteedt aandacht aan onze Torch wall. Het magazine zegt over Torch wall: "Een herinterpretatie van de middeleeuwse fakkel. Subtiel verlicht de armatuur nachtelijke omzwervingen. Past bij alle soorten gevels, van de meest hedendaagse tot de meer rustieke.".


  Nieuw logo prijkt op onze armaturen.21-03-2011

  Wij zijn trots op de naam die we tot nu toe hebben gevestigd in binnen- en buitenland. Onze strak vormgegeven armaturen van hoge kwaliteit schitteren al in vele tuinen, op terrassen en aan buitenwanden. Tot voor kort waren de armaturen van Dexter outdoor lighting alleen voorzien van het logo. Voortaan voorzien wij alle armaturen van ons logo én merknaam.


   

  Nieuwe armaturen.15-09-2010

  Met trots presenteren wij u onze nieuwe armaturen: Cube xl, Dino terrace en Dino path!

  Cube xl is de stoere grote broer van de Cube. Door de ingebouwde voeding kunt u de Cube xl plaatsen waar u maar wilt. Uitgevoerd in naturel of zwart geanodiseerd.

  Dino terrace brengt volop sfeer op uw terras. Dino path is het kleinere broertje en werkt perfect als padverlichting. Zowel Dino terrace als Dino path zijn voorzien van Powerleds.

  Kortom, Dexter outdoor lighting blijft vernieuwend bezig!

  Cube xl      Dino terrace  Dino path

   

  Website vernieuwd.06-09-2010

  De geheel vernieuwde website is nu online. Hier vindt u alle informatie over onze buitenverlichting en ons bedrijf.


   


   

  Light & Building 2010 in Frankfurt.30-05-2010

  Het is inmiddels alweer even geleden dat Dexter outdoor lighting aan de 'Light & Building' in Frankfurt heeft deelgenomen. Een zeer succesvolle beurs waar we wereldwijd nieuwe contacten hebben gelegd. Hierdoor zijn wij inmiddels vertegenwoordigd in verschillende landen binnen en buiten Europa. Over twee jaar zijn we er weer bij!